Verberg deze melding
Om u beter van dienst te zijn maakt wellness-kadobon.nl gebruik van cookies.
Bezig met laden, een moment geduld a.u.b...
Inlog Deelnemer
Deelnemer woorden?
Volg ons ook op:
Onze garanties:
  • Veilig betalen
  • Directe levering via email
  • Levering per post binnen 3 werkdagen
  • 24 uur per dag bereikbaar

Spatrend: Aromatherapie

Aromatherapie is een behandelwijze die gebaseerd is op de heilzame en geneeskrachtige werking van essentiële oliën. Aromatherapie wordt vooral ingezet bij klachten die samenhangen met spanningen, angst en slapeloosheid. De geuren zouden inwerken op het onderbewuste en een verstoord zenuwstelsel terug in evenwicht brengen.

 

 

 

Veelal wordt aromatherapie toegediend via massage met etherische plantenoliën, maar ook verstuiven of verdampen van de oliën komt regelmatig voor.

De nieuwe trend is om met behulp van botanici en digitale technologie de effectiviteit van essentiële oliën te verbeteren. Een voorbeeld: lavendel en jasmijn zijn twee bekende geuren die gezonde slaap bevorderen. Geurkaarsen, lotions, massage-olie, en beddengoed kunnen gasten van hotels helpen om zich beter te ontspannen zodat ze beter in slaap kunnen vallen. Verder is het in de toekomst ook mogelijk om je te laten behandelen met een eigen persoonlijke mix van essentiële oliën die voorziet in jouw persoonlijke behoefte. Het merk Body Bliss is hier een goed voorbeeld van.

Bron:  Totalwellness 

 

NIEUWSUPDATE
De afgelopen week stond in de krant dat maar liefst 1,2 miljoen Nederlanders te kampen heeft met chronische huidkla...
Deze week raasde de storm over het land. Nadat het weer opgeklaard was, hoorde Juglen Zwaan veel mensen om zich heen klagen o...
Het is geen geheim dat kanker steeds vaker voorkomt. Zelfs jonge kinderen krijgen er in toenemende mate mee te maken. Een van...