Verberg deze melding
Om u beter van dienst te zijn maakt wellness-kadobon.nl gebruik van cookies.
Bezig met laden, een moment geduld a.u.b...
Inlog Deelnemer
Deelnemer woorden?
Volg ons ook op:
Onze garanties:
  • Veilig betalen
  • Directe levering via email
  • Levering per post binnen 3 werkdagen
  • 24 uur per dag bereikbaar

WELLNESS KADOBON EN BEAU VICTOIRE SLAAN HANDEN INEEN!

    
Health & Beauty Center

 

HAARLEM - TER AAR:  De Wellness-kadobon en Health & Beauty Center Beau Victoire te Haarlem hebben besloten de krachten te bundelen. Beide organisaties zijn van mening dat hierdoor het gezamenlijk resultaat meer is dan de resultaten van elk van de ondernemingen bij elkaar opgeteld.

Dit principe wordt in de volksmond over het algemeen verwoord als 1+1=3. Met deze samenwerking wordt invulling gegeven aan dit principe.

Beau Victoire en de Wellness Kadobon hebben hun roots onder andere in de Beauty & Wellness branche. Met name Wellness is in onze ogen een positieve benadering van leven, een totaal van lichaam en geest. Wellness is geen trend, niet ‘iets hips’, maar een levensstijl. Het is niets anders dan je prettig voelen in lichaam en geest. Onderdelen daarvan zijn rust, ontspanning en schoonheid.

Bij Stephanie Timmerman, eigenares van Beau Victoire te Haarlem, kunnen bezoekers terecht voor alle aspecten van Health, Beauty & Wellness zoals: huidverzorging, anti-aging, microdermabrasie, massages, afslanken, visagie, permanent make-up, manicure, pedicure behandelingen, productverkoop, zonnebank en diverse (VIP) arrangementen.

Vanaf eind mei is de nieuwe wellnessruimte een feit en zal Beau Victoire haar privésauna introduceren. Deze biedt ruimte aan 1 tot 4 personen. In combinatie met Hammam behandelingen zijn hiermee, op kleinschalige basis, alle facetten voor Beauty, Health & Wellness ondergebracht onder één dak en is het een plezier om zich hier te laten verwennen.

Met de Wellness Kadobon geef je een onvergetelijk moment van ontspanning. De wellnessfaciliteiten zijn legio. Tot rust komen in de sauna, genieten van een professionele pedicure, heerlijke beautybehandeling of massage, je laten bedienen in één van de uitstekende restaurants of overnachten in één van de wellnessresorts. De Wellness-kadobon is niet alleen een weldaad om te geven maar vooral ook om te krijgen. U kunt
via internet vanuit uw luie stoel een Wellness-kadobon samenstellen en laten bezorgen via de door uw gekozen verzendmethode.

Natuurlijk kunt u de Wellness Kadobon ook besteden bij Beau Victorie voor één van de producten of diensten, bij enkele behandelingen heeft u zelfs recht een vergoeding via uw zorgverzekeraar.

Health & Beauty Center Beau Victoire zit aan de Stuyvesantstraat 91-zwart, 2023 KM in Haarlem (na het plein richting Delftlaan). Goed te bereiken met de bus 2. Komt u met de auto dan kunt u gratis parkeren! Kom zondag 25 mei de introductie van de privésauna vieren en schaf zeer voordelig een abonnement aan.

Datum: maart 2014

NIEUWSUPDATE
De afgelopen week stond in de krant dat maar liefst 1,2 miljoen Nederlanders te kampen heeft met chronische huidkla...
Deze week raasde de storm over het land. Nadat het weer opgeklaard was, hoorde Juglen Zwaan veel mensen om zich heen klagen o...
Het is geen geheim dat kanker steeds vaker voorkomt. Zelfs jonge kinderen krijgen er in toenemende mate mee te maken. Een van...