Verberg deze melding
Om u beter van dienst te zijn maakt wellness-kadobon.nl gebruik van cookies.
Bezig met laden, een moment geduld a.u.b...
Inlog Deelnemer
Deelnemer woorden?
Volg ons ook op:
Onze garanties:
  • Veilig betalen
  • Directe levering via email
  • Levering per post binnen 3 werkdagen
  • 24 uur per dag bereikbaar

Wie zitten er achter Botanical Beauty

Botanical Beauty is opgericht in 2009 en gevestigd op familielandgoed Noordenhoek in het pittoreske Betuwse dorpje Deil aan de rivier de Linge. Oprichter is Catharine van Everdingen-Chorus, daarin ondersteund door Jeanette van den Berg.
Er werken veel mensen mee aan Botanical Beauty op allerlei gebied, zoals: productontwikkeling, productie, de kruidentuin, verzorgen van de logeerlocaties en vergaderruimte op het Landgoed, de websites, IT, en administratie.
We werken allen met veel liefde en plezier en eerbied voor de mooie omgeving en de ingredienten waar we mee mogen werken!!
 
Botanical Beauty producten zijn 100 % natuurlijk!
 
Dit geldt voor alle ingrediënten, ook voor de essentiële oliën. We gebruiken helemaal geen conserveermiddelen (parabenen) en kleurstoffen. Toch zijn onze producten 1 tot 2 jaar houdbaar. We hebben gemerkt dat zelfs producenten die natuurlijke producten aanbieden vaak toch om commerciële redenen stoffen toevoegen die het product niet ten goede komen. Dit wordt allemaal opgenomen door de huid. Wij kiezen ervoor om geen enkele commerciële concessie te doen op dit gebied. Door onze hoge omloopsnelheid, snelle levering en korte lijnen, kunnen we toch een lange houdbaarheid van onze producten aanbieden.
 
Met de producten van Botanical Beauty geef je dus 100% natuurlijke producten. 
 

Geschikt voor handen, voeten en lichaam.

HANDEN: De Botanical Beauty Body Scrub maakt handcrème overbodig. Bij dagelijks gebruik vermindert u de eeltvorming van uw huid, voorkomt u velletjes en worden de nagelriemen soepel. Kloven helen sneller en worden in de toekomst voorkomen. Eventuele wondjes worden gereinigd en genezen sneller. Kleine wratjes krijgen geen kans. De olie laat een 24 uur werkzaam filmlaagje achter, waardoor invloeden van buitenaf geen effect meer hebben op de huid ( waterafstotend). Eventueel aanvullen met Botanical Beauty Body Oil en Botanical Body Butter.

VOETEN: Mooie, soepele hielen.Scrub uw voeten minimaal twee keer per week. De eeltvorming wordt aanzienlijk minder en nieuwe eeltvorming wordt voorkomen. Eventuele wondjes worden gereinigd en genezen sneller en kleine wratjes krijgen geen kans. De kans op voetschimmel wordt aanzienlijk verminderd. Zo verwent u uw vermoeide voeten met een ware verjongingskuur, waardoor uw voeten en hielen er gezond en verzorgd uitzien. Voor het slapen gaan de huid herstellen met de Body Butter of de Body Oil.
 
LICHAAM: Douchegel, scrub en bodylotion in één. De Bodyscrub is ook heel goed onder de douche te gebruiken. U scrubt uw hele lichaam in, behalve het gezicht. Uw huid voelt direct zijdezacht aan en ruikt heerlijk. Geef vooral de knieën en ellebogen extra aandacht. Uw droge huid verandert in een zachte, soepele en stralend uitziende huid, waarbij u niet alleen de dode huidcellen wegspoelt, maar ook uw vermoeidheid. Aanvullen met Botanical Beauty Body Oil en Botanical Body Butter.

www.botanicalbeauty.nl

 
 
NIEUWSUPDATE
De afgelopen week stond in de krant dat maar liefst 1,2 miljoen Nederlanders te kampen heeft met chronische huidkla...
Deze week raasde de storm over het land. Nadat het weer opgeklaard was, hoorde Juglen Zwaan veel mensen om zich heen klagen o...
Het is geen geheim dat kanker steeds vaker voorkomt. Zelfs jonge kinderen krijgen er in toenemende mate mee te maken. Een van...