Verberg deze melding
Om u beter van dienst te zijn maakt wellness-kadobon.nl gebruik van cookies.
Bezig met laden, een moment geduld a.u.b...
Inlog Deelnemer
Deelnemer woorden?
Volg ons ook op:
Onze garanties:
  • Veilig betalen
  • Directe levering via email
  • Levering per post binnen 3 werkdagen
  • 24 uur per dag bereikbaar

Tips om je buikspieroefeningen effectiever te maken

 

Nee, buikspieroefeningen zijn niet de holy grail voor een platte buik, maar het is wel goed om ze te trainen. Zo kunnen sterke buikspieren je rug ontlasten.

 

 

1. Span je buikspieren

Probeer in alledaagse situaties zo vaak mogelijk je buikspieren aan te spannen; terwijl je zit, wandelt, werkt. Het is geen hele effectieve oefening, maar je kunt hem overal doen. Je leert controle te hebben en houden over je buikspieren en dat helpt bij andere oefeningen.

2. Voeg gewichtjes toe aan je buikspieroefeningen

Houd bijvoorbeeld met twee armen een gewichtje tegen je borst gedrukt. Het extra gewicht zorgt ervoor dat je buikspieren extra hard werken. Vraag in de sportschool om tips voor goede buikspieroefeningen met gewichtjes.

3. Take it slow!

Snelle buikspieroefeningen betekent niet altijd dat je effectiever bezig bent. Voer je bewegingen eens langzaam en gecontroleerd uit. Je zult voelen dat dat zwaar is.

Bron: Total Wellness | Beeld: Pixabay

NIEUWSUPDATE
De afgelopen week stond in de krant dat maar liefst 1,2 miljoen Nederlanders te kampen heeft met chronische huidkla...
Deze week raasde de storm over het land. Nadat het weer opgeklaard was, hoorde Juglen Zwaan veel mensen om zich heen klagen o...
Het is geen geheim dat kanker steeds vaker voorkomt. Zelfs jonge kinderen krijgen er in toenemende mate mee te maken. Een van...