Verberg deze melding
Om u beter van dienst te zijn maakt wellness-kadobon.nl gebruik van cookies.
Bezig met laden, een moment geduld a.u.b...
Inlog Deelnemer
Deelnemer woorden?
Volg ons ook op:
Onze garanties:
  • Veilig betalen
  • Directe levering via email
  • Levering per post binnen 3 werkdagen
  • 24 uur per dag bereikbaar

Creëer je eigen spa

Je eigen beautycenter in de badkamer.

Als eerste zet je alle spullen klaar: badolie, badzout, douchegel, scrubgel, bodylotion, maskertjes, grote handdoeken, badjas, etc. Zorg er ook voor dat je een kommetje klaarzet, om af en toe warm en koud water over jezelf heen te gieten. Daarna zet je de verwarming in de badkamer aan op een hoge temperatuur. En vergeet de kaarsjes niet!

 

 

Haar
Begin met je haar. Doe wat haarolie (of gewone olijfolie) in je haar. Wil je het liever iets minder vettig? Een speciaal haarmasker is ook goed. Geef je haarpunten extra aandacht door er wat meer op te smeren. Na een minuutje of vijf intrekken, spoel je je haar uit met een dubbele shampoobeurt.

Gezicht
Vul de wasbak met heet water. Hang er vervolgens boven met je gezicht en leg een handdoek over je hoofd. Blijf een paar minuten met je gezicht boven de wasbak hangen, zodat je gezicht gestoomd wordt. Je poriën gaan nu goed open staan. Geef je gezicht een scrubbeurt en smeer daarna een lekker (modder)masker op je gezicht.

Lichaam
Ga lekker in bad zitten en laat je huid weken. Giet af en toe een kommetje met warm en koud water over je lichaam. Heb je geen bad? Ga dan voor een wisseldouche.

Smeer je huid in met een lekkere douchegel en scrub daarna je huid. Vergeet vooral de ruwe plekjes bij je knieën en ellebogen niet! Na de ontspannende baddersessie smeer je je huid masserend in met een heerlijke olie of bodylotion.

Handen en Voeten
Haal het eelt onder je voeten weg met een speciale vijl of een puimsteen. Even afspoelen en daarna smeer je je voeten in met een voetencrème. Scrub je handen met een daarvoor bedoelde scrubgel, spoel ze af en vet ze in met handcrème. Hou daarna een kleine manicure en pedicure: vijlen, nagelriemen verwijderen en een leuk kleurtje op de nagels. 

Bron: Vrouwonline.nl

NIEUWSUPDATE
De afgelopen week stond in de krant dat maar liefst 1,2 miljoen Nederlanders te kampen heeft met chronische huidkla...
Deze week raasde de storm over het land. Nadat het weer opgeklaard was, hoorde Juglen Zwaan veel mensen om zich heen klagen o...
Het is geen geheim dat kanker steeds vaker voorkomt. Zelfs jonge kinderen krijgen er in toenemende mate mee te maken. Een van...