Verberg deze melding
Om u beter van dienst te zijn maakt wellness-kadobon.nl gebruik van cookies.
Bezig met laden, een moment geduld a.u.b...
Inlog Deelnemer
Deelnemer woorden?
Volg ons ook op:
Onze garanties:
  • Veilig betalen
  • Directe levering via email
  • Levering per post binnen 3 werkdagen
  • 24 uur per dag bereikbaar

Disclaimer

De informatie en overige aangeboden functies op de website van Wellness Kadobon zijn met zorg door ons samengesteld. Voor de juistheid en volledigheid daarvan kan echter niet worden ingestaan. De Wellness Kadobon is niet aansprakelijk voor de manier waarop gebruik wordt gemaakt van deze website en eventuele mogelijkheden die de website bied.

De Wellness Kadobon aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van deze website of onderdelen daarvan. De Wellness Kadobon aanvaardt ook geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de op deze website of onderdelen daarvan opgenomen informatie.

Verwijzingen naar sites die niet door de Wellness Kadobon worden onderhouden zijn louter ter informatie opgenomen. Hoewel wij uiterst selectief zijn ten aanzien van de websites waarnaar verwezen wordt, kunnen wij niet instaan voor de inhoud noch het functioneren daarvan. Dit geldt eveneens voor de kwaliteit van eventuele producten en/of diensten die op de betreffende websites worden aangeboden.

Elke aansprakelijkheid met betrekking tot websites die niet door de Wellness Kadobon worden onderhouden, wordt afgewezen. Ook wordt elke aansprakelijkheid met betrekking tot diensten en/of producten welke niet worden geleverd door de Wellness Kadobon maar bijvoorbeeld door haar partners en/of deelnemers, nadrukkelijk afgewezen.

Op al onze uitingen, offertes, overeenkomsten etc., zijn de Algemene Voorwaarden van Wellness Kadobon van toepassing. Een exemplaar wordt u op verzoek kosteloos via email toegezonden.

Indien u vragen heeft over deze disclaimer dan kunt u via de  contactpagina contact met ons opnemen.

NIEUWSUPDATE
De afgelopen week stond in de krant dat maar liefst 1,2 miljoen Nederlanders te kampen heeft met chronische huidkla...
Deze week raasde de storm over het land. Nadat het weer opgeklaard was, hoorde Juglen Zwaan veel mensen om zich heen klagen o...
Het is geen geheim dat kanker steeds vaker voorkomt. Zelfs jonge kinderen krijgen er in toenemende mate mee te maken. Een van...