Verberg deze melding
Om u beter van dienst te zijn maakt wellness-kadobon.nl gebruik van cookies.
Bezig met laden, een moment geduld a.u.b...
Inlog Deelnemer
Deelnemer woorden?
Volg ons ook op:
Onze garanties:
  • Veilig betalen
  • Directe levering via email
  • Levering per post binnen 3 werkdagen
  • 24 uur per dag bereikbaar

Welkom bij Float & Massage Centrum Zeeland

Kom lekker relaxen in ons wellness centrum. Gelegen in de rustige kustplaats Vrouwenpolder op loopafstand van het strand nabij het prachtige Veerse Meer, het monumentale Veere en natuurgebied Oranjezon. Naast al dit moois is het bij ons, natuurlijk, ook nog vrij parkeren. 

Wij beschikken over: 

  • 2 Floatcabines
  • 2 massageruimtes 
  • 2 pers.infrarood cabine
  • Lounge ruimte

Bij Floaten ligt u in een warm bad en drijft op zeer zout water (magnesiumsulfaat) met op de achtergrond een rustig muziekje. Uw ademhaling wordt langzamer en binnen enkele minuten ontspannen uw spieren en lichaam zich volledig en zweeft u tussen waken en slapen. Een weldaad voor lichaam en geest, gelijk aan 4-6 uur rust.

 

 

Dit kan met 2 of 4 personen, uw privacy is gewaarborgd, want zowel het floaten als de massages vinden in aparte ruimtes plaats. Een duo massage behandeling behoort ook tot de mogelijkheden.

Als u in het magnesiumsulfaat (epsom zout) ligt,  neemt u via de huid veel magnesium op, dit is een weldaad voor uw spieren en goed tegen stress gerelateerde klachten, huidklachten en (sport) herstel. Tevens maakt u in deze fase endorfine aan (happy hormoon) en nemen stress stoffen sterk af.

Naast dit kunt u bij ons diverse massages & arrangementen boeken. Dit geldt ook voor cursussen ontspanningsmassage en massage workshops. Door op de button "Meer Info" te klikken komt u direct op onze website terecht. 

 


Float Centrum Zeeland

Dorpsdijk 32D
4354 AD Vrouwenpolder

NIEUWSUPDATE
De afgelopen week stond in de krant dat maar liefst 1,2 miljoen Nederlanders te kampen heeft met chronische huidkla...
Deze week raasde de storm over het land. Nadat het weer opgeklaard was, hoorde Juglen Zwaan veel mensen om zich heen klagen o...
Het is geen geheim dat kanker steeds vaker voorkomt. Zelfs jonge kinderen krijgen er in toenemende mate mee te maken. Een van...