Verberg deze melding
Om u beter van dienst te zijn maakt wellness-kadobon.nl gebruik van cookies.
Bezig met laden, een moment geduld a.u.b...
Inlog Deelnemer
Deelnemer woorden?
Volg ons ook op:
Onze garanties:
  • Veilig betalen
  • Directe levering via email
  • Levering per post binnen 3 werkdagen
  • 24 uur per dag bereikbaar

De Wellness Kadobon bestaat nu ruim één jaar en heeft in de afgelopen periode een groot aantal stappen gemaakt. Zo hebben we ons gepresenteerd op de Vakbeurs Uiterlijke Verzorging in Venray, een deursticker ontwikkeld voor de deelnemende bedrijven, hebben we meer dan 50 deelnemers en is recent onze eerste nieuwsbrief uitgekomen.

Deze week heeft de Wellness Kadobon overeenstemming bereikt met de eigenaren van DeNationalePedicurebon.nl B.V. over een overname per uiterlijk 31 december 2012.

Concreet betekent dit dat wij hiermee invulling geven aan ons  streven voor een landelijk dekkend netwerk voor de Wellness Kadobon.

De komende tijd gaan we  aan de slag om de overname zo snel en geruisloos mogelijk te verwezenlijken en houden u op de hoogte van de ontwikkelingen.

Datum: 6 november 2012

NIEUWSUPDATE
De afgelopen week stond in de krant dat maar liefst 1,2 miljoen Nederlanders te kampen heeft met chronische huidkla...
Deze week raasde de storm over het land. Nadat het weer opgeklaard was, hoorde Juglen Zwaan veel mensen om zich heen klagen o...
Het is geen geheim dat kanker steeds vaker voorkomt. Zelfs jonge kinderen krijgen er in toenemende mate mee te maken. Een van...