Verberg deze melding
Om u beter van dienst te zijn maakt wellness-kadobon.nl gebruik van cookies.
Bezig met laden, een moment geduld a.u.b...
Inlog Deelnemer
Deelnemer woorden?
Volg ons ook op:
Onze garanties:
  • Veilig betalen
  • Directe levering via email
  • Levering per post binnen 3 werkdagen
  • 24 uur per dag bereikbaar

Pilates in de polder voor het goede doel
 
Op zondag 6 juli organiseren Pilates Club en Equi-chester van 12:00 tot 13:00 de workshop Pilates in de polder. Tijdens deze workshop wordt een Pilatesles gegeven voor beginners en half- gevorderden.
 
De Pilates-methode is een uniek systeem van rek- en krachtoefeningen en is meer dan 80 jaar geleden door Joseph H. Pilates ontwikkeld. Van het beoefenen van Pilates krijg je sterke spieren, een betere houding, meer souplesse en een betere balans.
 
Deze workshop is tegen een door jou te bepalen bijdrage te volgen. De opbrengst van de workshop gaat naar Brooke Hospital: een stichting die zich inzet voor de hardwerkende paarden en ezels in arme landen. Een workshop ‘tussen’ de paarden, voor de paarden! 
 
De workshop wordt gegeven bij Equi-chester aan de Langeraarseweg 4A te Langeraar. Vanaf het grasveld is er prachtig uitzicht over het uitgestrekte polderlandschap.
 
Wil je mee doen meld je dan aan via evelien@pilatesclub.nl of 0172-577138.

NIEUWSUPDATE
De afgelopen week stond in de krant dat maar liefst 1,2 miljoen Nederlanders te kampen heeft met chronische huidkla...
Deze week raasde de storm over het land. Nadat het weer opgeklaard was, hoorde Juglen Zwaan veel mensen om zich heen klagen o...
Het is geen geheim dat kanker steeds vaker voorkomt. Zelfs jonge kinderen krijgen er in toenemende mate mee te maken. Een van...