Verberg deze melding
Om u beter van dienst te zijn maakt wellness-kadobon.nl gebruik van cookies.
Bezig met laden, een moment geduld a.u.b...
Inlog Deelnemer
Deelnemer woorden?
Volg ons ook op:
Onze garanties:
  • Veilig betalen
  • Directe levering via email
  • Levering per post binnen 3 werkdagen
  • 24 uur per dag bereikbaar

Recent is Wellness-kadobon in contact gekomen met ‘Scorende Jongens’ en zijn wij geïnspireerd door hun geweldige initiatief. Scorende jongens is een gratis voetbalschool in Alphen aan den Rijn en haalt zijn inkomsten uit acties, donaties, giften, subsidie en sponsoring.


Zo zijn in recent verleden twee Alphense jongeren van Alphen aan den Rijn naar Parijs toe gefietst om inkomsten te verzamelen onder het motto ‘Scorende Jongens Alphen/Parijs’. Dit jaar gaan zijn het grootser aanpakken, mede doordat de ambities zijn gestegen en de voetbalschool landelijke ambities heeft gekregen.

Dit jaar zullen maar liefst 10 Alphense jongeren gaan dribbelen (met de bal aan de voet!) van Alphen aan den Rijn naar Parijs.

Het evenement vind plaatsvan 4 tot 10 augustus. Op 4 augustus om 08:00 uur wordt de aftrap gegeven in het Centrum van Alphen waarna de tocht richting Parijs gaat. Uiteindelijk zullen ze zaterdag 9 augustus rond 14:00 uur bij de Eiffeltoren aankomen. Op zondag 10 augustus worden de lopers onthaald door vrienden, familie en ander genodigden in Theater Castellum.

Dit evenement wordt gehouden met oog op de onderstaande doelen:

  • Aandacht vragen voor het steeds groter wordende probleem van ouders die de sportvereniging van hun kind niet kunnen betalen
  • Aandacht vragen voor het initiatief Scorende Jongens (wat deels een oplossing is voor het bovenstaande probleem)
  • Geld inzamelen om het initiatief landelijk uit te rollen

In aanloop naar het evenement worden er wekelijks filmpjes, columns en diverse actuele berichten online gezet worden. Wilt u ook op de hoogte blijven ga dan naar www.scorendejongens.nl of naar www.facebook.nl/sjalphen.

 

Scorende Jongens heel veel succes!!

NIEUWSUPDATE
De afgelopen week stond in de krant dat maar liefst 1,2 miljoen Nederlanders te kampen heeft met chronische huidkla...
Deze week raasde de storm over het land. Nadat het weer opgeklaard was, hoorde Juglen Zwaan veel mensen om zich heen klagen o...
Het is geen geheim dat kanker steeds vaker voorkomt. Zelfs jonge kinderen krijgen er in toenemende mate mee te maken. Een van...