Verberg deze melding
Om u beter van dienst te zijn maakt wellness-kadobon.nl gebruik van cookies.
Bezig met laden, een moment geduld a.u.b...
Inlog Deelnemer
Deelnemer woorden?
Volg ons ook op:
Onze garanties:
  • Veilig betalen
  • Directe levering via email
  • Levering per post binnen 3 werkdagen
  • 24 uur per dag bereikbaar

METAMORFOSE WEBSITE

Iedereen mag het weten we zijn apetrots dat met de ingang van de lente ook onze nieuwe website live is gegaan. Een geweldige mijlpaal. Afgelopen maanden is er erg hard gewerkt om de metamorfose van onze website mogelijk te maken. Iedereen die daaraan zijn steentje heeft bijgedragen hartstikke bedankt voor dit geweldige resultaat.

 

Onderscheiden van anderen
Naast de nieuwe opzet en het uiterlijk van de website is ook de kadobon aangepast. Met de nieuwe uitstraling hopen we nog meer waarde en wellness uit te stralen en ons te onderscheiden van onze concullega's in de sector.  

 

Op de hoogte blijven van afschrijvingen
Vanaf nu is het mogelijk dat ontvangers van een Wellness Kadobon zich met hun emailadres registreren op de kadobon die zij kado hebben gekregen. Op moment dat de kadobon geheel of gedeeltelijk wordt ingewisseld bij één van de deelnemende bedrijven sturen wij u een mail met de bevestiging van uitgevoerde transactie. Hiermee heeft u controle over de afwaardering die door de deelnemer is uitgevoerd en houdt u overzicht over het nog resterende bedrag van de Wellness Kadobon.

Registreren van uw emailadres op de ontvangen kadobon kan via mijnkadobon.  

 

 

NIEUWSUPDATE
De afgelopen week stond in de krant dat maar liefst 1,2 miljoen Nederlanders te kampen heeft met chronische huidkla...
Deze week raasde de storm over het land. Nadat het weer opgeklaard was, hoorde Juglen Zwaan veel mensen om zich heen klagen o...
Het is geen geheim dat kanker steeds vaker voorkomt. Zelfs jonge kinderen krijgen er in toenemende mate mee te maken. Een van...