Verberg deze melding
Om u beter van dienst te zijn maakt wellness-kadobon.nl gebruik van cookies.
Bezig met laden, een moment geduld a.u.b...
Inlog Deelnemer
Deelnemer woorden?
Volg ons ook op:
Onze garanties:
  • Veilig betalen
  • Directe levering via email
  • Levering per post binnen 3 werkdagen
  • 24 uur per dag bereikbaar

Kaarthouders van VrijwilligerNL pak die kans!!

Eind 2012 heeft de Wellness Kadobon de Nationale Pedicurebon overgenomen waarmee er op dat moment een abrupt einde kwam aan de samenwerking met de stichting VrijwilligersNL.Jammer genoeg ging daarmee het initiatief naar de Vrijwilliger- en Mantelzorgkaarthouders verloren

De afgelopen maanden is naarstig gezocht naar mogelijkheden om de kaarthouders toch een leuke aanbieding te kunnen doen. Dit heeft in onze ogen geleid tot een heel leuk initiatief, hierover verder op meer.

Wie is de Wellness Kadobon 
De Wellness Kadobon richt zich op de verkoop van kadobonnen voor specifiek de Wellness branche en heeft momenteel ongeveer 250 deelnemers verspreid over Nederland. Bij de Wellness Kadobon kun je zelf de waarde van de kadobon bepalen en naar eigen idee via onze site personaliseren. Voor meer informatie kijk op www.wellness-kadobon.nl

De Wellness Kadobon, die wil toch iedereen. 
Met de Wellness-kadobon geef je een onvergetelijk moment van ontspanning. De wellness-faciliteiten zijn legio. Tot rust komen in de sauna, genieten van een professionele pedicure, lekker je haar laten pimpen in een kapsalon, heerlijke beautybehandeling of massage, je laten bedienen in één van de uitstekende restaurants of overnachten in één van de wellnessresorts. 

Wat heeft de Wellness Kadobon voor kaarthouders.
Wij horen u al denken” Wat heb ik er nou aan, om een Wellness-kadobon te kopen voor een ander?” Nu let op: Iedereen vindt het leuk om een kado te ontvangen en daar zijn we op verder gaan borduren.

Dit heeft ertoe geleid dat de Wellness Kadobon kaarthouders die via onze website een Wellness Kadobon kopen en per de post bij zich thuis laten bezorgen door ons ook verwend worden.

Naast de feestelijk verpakte Wellness Kadobon hebben wij een aardigheidje toegevoegd dat speciaal voor u is bestemd. Ja, u leest het goed, je koopt iets voor een ander en krijgt zelf ook een aardigheidje. Dat is pas leuk.   

Dit is uw kans!
Ga naar www.wellness-kadobon.nl en schaf een kadobon aan, registreer u en laat de kadobon via de post bij u thuis bezorgen. Alleen als u kaarthouder bent en bij registratie in onze webshop uw kaartnummer invoert kunnen wij u verrassen.

Tot ziens bij de Wellness Kadobon.

Datum: 23 april 2013

NIEUWSUPDATE
De afgelopen week stond in de krant dat maar liefst 1,2 miljoen Nederlanders te kampen heeft met chronische huidkla...
Deze week raasde de storm over het land. Nadat het weer opgeklaard was, hoorde Juglen Zwaan veel mensen om zich heen klagen o...
Het is geen geheim dat kanker steeds vaker voorkomt. Zelfs jonge kinderen krijgen er in toenemende mate mee te maken. Een van...