Verberg deze melding
Om u beter van dienst te zijn maakt wellness-kadobon.nl gebruik van cookies.
Bezig met laden, een moment geduld a.u.b...
Inlog Deelnemer
Deelnemer woorden?
Volg ons ook op:
Onze garanties:
  • Veilig betalen
  • Directe levering via email
  • Levering per post binnen 3 werkdagen
  • 24 uur per dag bereikbaar

Al 100 genomineerden voor Hulp van het Jaar 2014

 

De Hulp van het Jaar verkiezing 2014 heeft al meer dan 100 nominaties binnengekregen. “Stuk voor stuk nominaties met mooie, dankbare verhalen van hulpvragers, familie en collega’s van de hulpen”, aldus initiatiefnemer Tom Verhagen van de Nationale Hulpgids. Bijzondere hulpen die werkzaam zijn in de thuiszorg, begeleiding, verzorging en kinderopvang kunnen nog tot 20 oktober genomineerd worden op www.hulpvanhetjaar.nl. 

 

 

Dankbare en bijzondere verhalen

“Ze heeft onze moeder verzorgd met alle liefde en hulp die ze maar kon geven. Omdat ze dit zo professioneel en liefdevol deed, willen we haar graag nomineren als beste hulp van het jaar 2014”. Dit is één van de vele nominaties die dankbare hulpvragers hebben opgestuurd. Uit de nominaties blijkt vaak ook dat de hulp allang niet meer zomaar een hulp is: “Het is voor mij geen hulp, het is een maatje. Ik ben erg blij met haar en zou haar niet meer kunnen missen!”. Deze waardering is precies waar de Nationale Hulpgids het voor doet: om de hulpen die echt bijzonder zijn in het zonnetje te zetten.

 

Nomineren

Ken jij ook een hulp die deze titel heeft verdiend? Jouw eigen lieve hulp of een speciale collega die altijd voor iedereen klaarstaat? Nomineer hem/haar dan vóór 20 oktober voor Hulp van het Jaar 2014 op www.hulpvanhetjaar.nl. Het publiek kan vervolgens stemmen op de hulp die zij het beste vinden. De winnaar zal in de week van 17 november 2014 bekend gemaakt worden.

 

Partners

De Hulp van het Jaar verkiezing wordt mede mogelijk gemaakt door Per Saldo, Mezzo, CNV PubliekeZaak, LOC, Dichtbij, Geef een Droom Cadeau, Fletcher Hotels, Wellness-kadobon, YourSurprise, KoningJulianatoren, Avonturenpark Hellendoorn, Attractiepark Drouwenerzand, Avifauna, StudioZomooi en Greetz.

 

Over de Nationale Hulpgids

Sinds 2003 is de Nationale Hulpgids dé plek waar hulpvragers kinderopvang, thuiszorg, schoonmakers en dagopvang kunnen vinden. Oprichter Giesbert Nijhuis kwam op het idee voor deze zorgmarktplaats vanuit een eigen behoefte naar een geschikte hulp vanwege zijn hoge dwarslaesie. Inmiddels wordt de dagelijkse uitvoering gedaan door een betrokken team. Meer dan 50.000 hulpen en hulpvragers hebben elkaar gevonden op www.nationalehulpgids.nl. Op een veilige manier met respect voor privacy. Want het gaat om mensen die elkaar willen helpen en daar moet je voorzichtig mee omgaan.

NIEUWSUPDATE
De afgelopen week stond in de krant dat maar liefst 1,2 miljoen Nederlanders te kampen heeft met chronische huidkla...
Deze week raasde de storm over het land. Nadat het weer opgeklaard was, hoorde Juglen Zwaan veel mensen om zich heen klagen o...
Het is geen geheim dat kanker steeds vaker voorkomt. Zelfs jonge kinderen krijgen er in toenemende mate mee te maken. Een van...