Verberg deze melding
Om u beter van dienst te zijn maakt wellness-kadobon.nl gebruik van cookies.
Bezig met laden, een moment geduld a.u.b...
Inlog Deelnemer
Deelnemer woorden?
Volg ons ook op:
Onze garanties:
  • Veilig betalen
  • Directe levering via email
  • Levering per post binnen 3 werkdagen
  • 24 uur per dag bereikbaar

Privacy Policy

De Wellness Kadobon respecteert de privacy van haar bezoekers. Op deze pagina lees je hoe wij omgaan met jouw gegevens.

Wanneer je een Wellness Kadobon per post bestelt of als kado ontvangt, dan wordt jouw postadres/e-mailadres opgeslagen in een database om je incidenteel te kunnen informeren over acties en nieuws. Bij ieder van deze informatie e-mails wordt de mogelijkheid tot uitschrijven onderaan de e-mail geboden. Op iedere mailing die je per post ontvangt staat een “retour afzender” adres waar je zonder kosten de mailing aan kunt terugsturen met het verzoek tot verwijdering van jouw gegevens uit de database.

Gegevens opgeslagen in de database kunnen incidenteel worden gebruikt om je per e-mail of post een aanbieding van onze partners te sturen. Onze partners zijn alleen die bedrijven die op de website genoemd staan. Andere bedrijven die zich als partner van ons uitgeven verzoeken we je bij ons te melden zodat wij maatregelen kunnen treffen. Acceptanten kunnen niet beschikken over de databases en jou dus ook niet uit onze naam of uit gemeenschappelijke naam benaderen. Zij hebben wel de mogelijkheid om via onze databases een aanbieding te laten versturen zonder inzage in jouw gegevens. Ook bij deze aanbiedingen wordt de mogelijkheid tot uitschrijven onderaan de e-mail geboden.

Kort samengevat:
Jouw gegevens kunnen voor bovenstaande doeleinden gebruikt worden maar onze databases worden nooit verkocht. Jouw gegevens zijn alleen bij de Wellness Kadobon opgeslagen en aanbiedingen die je namens partners/deelnemers ontvangt, worden via onze database verzonden zonder dat de deelnemer/partner toegang of inzage heeft in jouw gegevens.

Heb je vragen over onze Privacy Policy, neem dan contact met ons op via het contactformulier.

NIEUWSUPDATE
De afgelopen week stond in de krant dat maar liefst 1,2 miljoen Nederlanders te kampen heeft met chronische huidkla...
Deze week raasde de storm over het land. Nadat het weer opgeklaard was, hoorde Juglen Zwaan veel mensen om zich heen klagen o...
Het is geen geheim dat kanker steeds vaker voorkomt. Zelfs jonge kinderen krijgen er in toenemende mate mee te maken. Een van...