Verberg deze melding
Om u beter van dienst te zijn maakt wellness-kadobon.nl gebruik van cookies.
Bezig met laden, een moment geduld a.u.b...
Inlog Deelnemer
Deelnemer woorden?
Volg ons ook op:
Onze garanties:
  • Veilig betalen
  • Directe levering via email
  • Levering per post binnen 3 werkdagen
  • 24 uur per dag bereikbaar

ALMERE - TER AAR:  De Wellness-kadobon en Qlean Mattress in Almere hebben besloten de krachten te bundelen. Beide organisaties zijn van mening dat hierdoor het gezamenlijk resultaat meer is dan de resultaten van elk van de ondernemingen bij elkaar opgeteld.

Dit principe wordt in de volksmond over het algemeen verwoord als 1+1=3. Met deze samenwerking wordt invulling gegeven aan dit principe.

Qlean Mattress Nederland is gestart met het reinigen van matrassen met als missie ieder huishouden én ieder bedrijf met slaapgelegenheid in Nederland te voorzien van een schone maar vooral gezonde slaapomgeving. Iedereen heeft namelijk huisstofmijt in zijn of haar matras. Maar ook in uw bank, stoelen en ander gestoffeerd meubilair huist huisstofmijt. Daarom bieden wij nu ook aanvullende diensten aan zoals bankreiniging en tapijtreiniging. Huisstofmijt is erg ongezond en kan schadelijke gevolgen hebben voor de gezondheid op korte en lange termijn. 

Onze medewerkers reinigen uw matras én gestoffeerd meubilair op een natuurlijke wijze waarmee huisstofmijt, lichaamsvocht, schimmels en ander vuil zeer krachtig wordt verwijderd. Qlean Mattress Nederland reinigt bij de consument aan huis én bij bedrijven zoals kinderdagverblijven, hotels en vakantieparken. 

Ongeveer 2 miljoen Nederlanders weten niet dat zij allergisch zijn voor huisstofmijt. Veel mensen lopen regelmatig rond met klachten als een loopneus of een verstopte neus. Tranende of branderige en jeukende ogen, prikkelhoest, vermoeidheid en lusteloosheid. En een droge branderige keel. Vaak wordt gedacht aan een griepje of verkoudheid maar het kan heel goed zijn dat een huisstofmijtallergie de oorzaak is.

Ook astma en eczeem kunnen symptomen zijn van huisstofmijtallergie. Aangezien wij ongeveer een derde van ons leven doorbrengen in de slaapkamer is de duur van blootstelling aan huismijt lang. Bovendien bevind huismijt in ons bed zich vlakbij onze neus en mond waarlangs zij ons lichaam binnendringen.

Matras reiniging is nog vrij onbekend maar is de enige professionele manier om uw matras weer huisstofmijt vrij te krijgen.

Ook als u geen allergie voor huisstofmijt heeft kunt u uw matras laten reinigen om hygiënische redenen. Iedereen wilt toch in een schoon bed slapen? Tevens is het gewoon beter voor onze gezondheid om het matras met regelmaat te laten reinigen. Daarnaast is bewezen dat uw matras minimaal 4 jaar langer meegaat als u uw matras met regelmaat laat reinigen.

Met deze samenwerking wordt u als particulier in de gelegenheid gesteld om tegen inlevering van een Wellness-kadobon met een korting van € 10 per object uw matras én gestoffeerd meubilair op een natuurlijke wijze te laten reinigen. Bent u zakelijke klant neem dan contact met ons (Qlean Mattress) op via de website, wij maken dan geheel vrijblijvend een maatwerk offerte voor u op.

 

                                  

 

NIEUWSUPDATE
De afgelopen week stond in de krant dat maar liefst 1,2 miljoen Nederlanders te kampen heeft met chronische huidkla...
Deze week raasde de storm over het land. Nadat het weer opgeklaard was, hoorde Juglen Zwaan veel mensen om zich heen klagen o...
Het is geen geheim dat kanker steeds vaker voorkomt. Zelfs jonge kinderen krijgen er in toenemende mate mee te maken. Een van...