Verberg deze melding
Om u beter van dienst te zijn maakt wellness-kadobon.nl gebruik van cookies.
Bezig met laden, een moment geduld a.u.b...
Inlog Deelnemer
Deelnemer woorden?
Volg ons ook op:
Onze garanties:
  • Veilig betalen
  • Directe levering via email
  • Levering per post binnen 3 werkdagen
  • 24 uur per dag bereikbaar

Sporten om af te vallen is gedoemd om te mislukken

 

Marije: 'Natuurlijk val je af als je gaat sporten, maar wat ik hiermee bedoel is dat de reden waarom je besluit om te gaan sporten bepaalt of je gemotiveerd blijft.'

 


Verkeerde drijfveer

Ik maak het dagelijks mee. Mensen die lid worden van de sportclub, echter alleen omdat ze willen afvallen. Als ze dan ook nog niet begrijpen dat afvallen een proces is wat tijd kost, durf ik mijn hand in het vuur te steken dat ze na de derde week langzaamaan afhaakgedrag gaan vertonen, om vervolgens na drie maanden besluiten te stoppen. Herkenbaar?

Het geheim

Wat doen die fanatiekelingen die probleemloos, jaar in jaar uit, wekelijks wel de motivatie vinden om naar de sportclub te gaan (en er knetterstrak uitzien), vraag jij je misschien af.

Het geheim van de smid:

  1. Zij begrijpen dat sporten iets is wat je gewoon moet doen. Niet-sporten bestaat niet, net als niet je tandenpoetsen. Je hebt geen keuze, je doet het gewoon.
  2. Als zij geen zin hebben gaan ze toch, want ze weten dat één training direct een fijn en trots gevoel geeft, en dat motiveert om van de bank af te komen.
  3. Ze hebben geen last van compensatiegedrag (eten-versus-sporten). Sporten doen ze namelijk ook gewoon op een gezonde dag en niet alleen na een snackattack, vreetkick of zuipvakantie.

De beste reden om te besluiten lid te worden van een sportclub, is de reden dat jij je beter (blijer en energieker) wilt voelen. Je zult namelijk direct resultaat ervaren. Zowel tijdens de training, als daarna.

Dit gevoel is de fijnste ervaring die je gemotiveerd houdt om snel weer te gaan. Een strakker en slanker lichaam krijg je vanzelf cadeau, dat is een 100% garantie voor altijd. ECHT!

 

Bron Sante.nl | Afbeelding: Pixabay

NIEUWSUPDATE
De afgelopen week stond in de krant dat maar liefst 1,2 miljoen Nederlanders te kampen heeft met chronische huidkla...
Deze week raasde de storm over het land. Nadat het weer opgeklaard was, hoorde Juglen Zwaan veel mensen om zich heen klagen o...
Het is geen geheim dat kanker steeds vaker voorkomt. Zelfs jonge kinderen krijgen er in toenemende mate mee te maken. Een van...