Verberg deze melding
Om u beter van dienst te zijn maakt wellness-kadobon.nl gebruik van cookies.
Bezig met laden, een moment geduld a.u.b...
Inlog Deelnemer
Deelnemer woorden?
Volg ons ook op:
Onze garanties:
  • Veilig betalen
  • Directe levering via email
  • Levering per post binnen 3 werkdagen
  • 24 uur per dag bereikbaar

Schoonheidssalon als totaalconcept

 

              

 

Een schoonheidssalon is geen kapsalon, dat weet iedereen. Maar wat nu als het haar ook verzorgd kon worden in de salon? En daarna professioneel gedroogd en gestyled?

Good to Go zeggen we dan, of je klant nu naar een feestje gaat of nog een rondje shoppen.

In de hedendaagse schoonheidssalons verkoopt men schoonheid. Maar die beperkt zich feitelijk natuurlijk niet alleen tot de huid of de make-up. Ook het haar verdient aandacht. Salons die een totaalbeleving nastreven kunnen hiervoor nu bij René Professional terecht.

De Purerené lijn van René Professional is gebaseerd op de voedende en beschermende kwaliteiten van de natuur. De pure ingrediënten hebben talrijke unieke eigenschappen. Door de aromatherapie die toegepast is in de producten verandert routine in rituelen.

Omdat de schoonheidsspecialiste niet opgeleid is in haarverzorging en styling biedt René Professional hiervoor educatiemogelijkheden aan, variërend van een wasmassage tot het onder de knie krijgen van stylingtechnieken, blowdrying etc.

Wanneer je gaat werken met de producten van Purerené is het zelfs een optie om een wastafel van Purerené af te nemen. René van Alphen heeft ruim 20 jaar ervaring in het kappersvak en begrijpt haar als geen ander. Bij een startorder krijg je nu gratis een stylingsworkshop aangeboden.

 

Meer info: www.rene-professional.com

 

NIEUWSUPDATE
De afgelopen week stond in de krant dat maar liefst 1,2 miljoen Nederlanders te kampen heeft met chronische huidkla...
Deze week raasde de storm over het land. Nadat het weer opgeklaard was, hoorde Juglen Zwaan veel mensen om zich heen klagen o...
Het is geen geheim dat kanker steeds vaker voorkomt. Zelfs jonge kinderen krijgen er in toenemende mate mee te maken. Een van...