Verberg deze melding
Om u beter van dienst te zijn maakt wellness-kadobon.nl gebruik van cookies.
Bezig met laden, een moment geduld a.u.b...
Inlog Deelnemer
Deelnemer woorden?
Volg ons ook op:
Onze garanties:
  • Veilig betalen
  • Directe levering via email
  • Levering per post binnen 3 werkdagen
  • 24 uur per dag bereikbaar

7 x voeding tegen huidveroudering

Het biologische proces van huidveroudering begint vanaf de leeftijd van vijfentwintig. Niet heel fijn, maar met de juiste voeding en huidverzorging kan het verouderingsproces van de huid flink vertraagd worden.

Een goede sunblock blijft natuurlijk het allerbelangrijkste als het gaat om goede huidverzorging. Maar ook sommige ‘superfoods’ hebben effect in de strijd tegen rimpels en schadelijke UV-straling. Bepaalde voedingsmiddelen bevatten specifieke antioxidanten die als een soort schild voor je huid fungeren. Welke dat zijn?

 

 

Tomaat
Tomaten zijn rijk aan zowel het antioxidant lycopeen als vitamine C, die goed werken tegen UV-straling. Ook zijn ze rijk aan water en bevatten ze geen suiker, wat nog eens voor een extra dosis hydratatie zorgt voor je huid.

Aardbei
Aardbeien zijn naast een heerlijke snack ook heel gezond voor je huid. Ze bevatten vitamine C en helpen rimpels te verminderen. Heerlijk om te snoepen dus tijdens deze zomerse dagen.

Bladgroentes
Alle bladgroentes met een groene kleur hebben vitamine A in zich. Waar dit goed voor is? Vitamine A helpt de huid soepel te houden en werkt goed tegen uitdroging en acne.

Paprika
Rode paprika’s zijn goede voedingsmaatjes voor een flinke dosis vitamine C. Ideaal voor een picknick of een gezonde snack. Rauw houden ze alle belangrijke stoffen in zich, maar ook gegrild of geroosterd doen paprika’s hun werk.

Bessen en bramen
Zwarte bessen en bramen bevatten flink wat antioxidanten, wat zorgt voor vermindering van schade aan de bloedvaten en voor een betere huidkwaliteit.

 

Bekijk de laatste twee voedingtips op Margriet.nl!

NIEUWSUPDATE
De afgelopen week stond in de krant dat maar liefst 1,2 miljoen Nederlanders te kampen heeft met chronische huidkla...
Deze week raasde de storm over het land. Nadat het weer opgeklaard was, hoorde Juglen Zwaan veel mensen om zich heen klagen o...
Het is geen geheim dat kanker steeds vaker voorkomt. Zelfs jonge kinderen krijgen er in toenemende mate mee te maken. Een van...