Verberg deze melding
Om u beter van dienst te zijn maakt wellness-kadobon.nl gebruik van cookies.
Bezig met laden, een moment geduld a.u.b...
Inlog Deelnemer
Deelnemer woorden?
Volg ons ook op:
Onze garanties:
  • Veilig betalen
  • Directe levering via email
  • Levering per post binnen 3 werkdagen
  • 24 uur per dag bereikbaar

Wellness Kadobon steunt wederom de Hulp van het Jaar verkiezing

 

 

De Nationale Hulpgids, de grootste marktplaats voor zorgvragers en -aanbieders, is in 2014 weer op zoek naar de beste hulp van het jaar. Goede en betrouwbare hulpen zijn zeer belangrijk voor zorgbehoevenden, die tegenwoordig vaak met minder budget een beroep op zorg moeten doen. Wellness Kadobon is wederom partner van dit initiatief.

 

De Wellness Kadobon is een onderneming die zich specifiek richt op kadobonnen voor de Wellness branche. Wellness is een positieve benadering van het leven, voor het totaal van lichaam en geest.

 

Gerard van der Zalm, de persoon achter Wellness Kadobon, vindt de Hulp van het Jaar verkiezing een goed en welkom initiatief: “een goede afwisseling om de mensen in onze nabije omgeving ook eens in het zonnetje te zetten en aandacht te geven die zij verdienen.”

 

Ken jij iemand die jou geweldig heeft geholpen? Iemand waar je niet zonder had gekund? Cliënten, collega’s en familie kunnen hun favoriete hulp nomineren tot 20 oktober. Na deze datum zullen de deelnemers op www.hulpvanhetjaar.nl bekend worden gemaakt, waarna er gestemd kan worden op de beste Hulp van het Jaar.

Ga snel naar www.hulpvanhetjaar.nl en nomineer jouw zorgtopper!

NIEUWSUPDATE
De afgelopen week stond in de krant dat maar liefst 1,2 miljoen Nederlanders te kampen heeft met chronische huidkla...
Deze week raasde de storm over het land. Nadat het weer opgeklaard was, hoorde Juglen Zwaan veel mensen om zich heen klagen o...
Het is geen geheim dat kanker steeds vaker voorkomt. Zelfs jonge kinderen krijgen er in toenemende mate mee te maken. Een van...